Home / Tag Archives: педер

Tag Archives: педер

Заев се извини:“ Педерите“ ја имаат мојата поддршка!

Премиерот Зоран Заев вели дека зборот „педер“ го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност, откако вечерва изјави дека нема да дозволи „неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја симнат оваа влада ...

Read More »

Јанески до Заев: Многу педерски премиере

И новинарот Огнен Јанески вечерва реагираше на изјавата на премиерот Зоран Заев кој рече дека немало да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинар и еден, како што рече, педер, да ја бутнат Владата. -Криминалци, еден суетен новинар, и да те ...

Read More »

Геровски: Дали Заев ми се заканува

И новинарот Бранко Геровски вечерва реагираше на изјавата на премиерот Зоран Заев дека нема да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинар и еден, како што рече, педер, да ја бутнат Владата. „ШОКАНТНА, ДИСКРИМИНИРАЧКА, ЗАКАНУВАЧКА И СРАМНА ИЗЈАВА НА ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ...

Read More »