Don't Miss
Home / Tag Archives: Пешевски

Tag Archives: Пешевски

Вицепремиерот Пешевски во Новаци и Могила

Вицепремиерот во Владата на Никола Груевски, Владимир Пешевски попладневно пристигна во Новаци, каде што од блиску се запозна со состојбата со поплавените подрачја. Вицепремиерот Пешевски во изјава за медиумите меѓу другото рече дека состојбата во Новаци е навистина алармантна , ...

Read More »