Home / Tag Archives: песок

Tag Archives: песок

Претседателот Ѓорге Иванов ги посети поплавените подрачја во Пелагониско

Состојбата во поплавените подрачја во Пелагонискиот регион е под контрола. Водата се повлекува полека, но сепак екипите од АРМ, Противпожарната единица, од ЈП, мештаните се на терен и будно ја следат состојбата.   На критичните места се поставуваат нови вреќи ...

Read More »