Home / Tag Archives: Пеце

Tag Archives: Пеце

Да му помогнеме на младиот Пеце Роговски да се избори со тешката болест

Пеце Роговски од Битола веќе две години се бори со тешка болест – прогресивен канцер на карлица и спиналниот канал. Триесет и три годишното момче е двапати оперирано на скопската клиника, но сега единствено решение е нова операција во истанбулската ...

Read More »