Don't Miss
Home / Tag Archives: пишан

Tag Archives: пишан

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Битола организираше трибина по повод Светскиот ден на книгата

По повод светскиот ден на книгата и авторското право Унијата на жени на владејачката ВМРО ДПМНЕ организираа трибина посветена на пишаниот збор, на книгата и нејзиното влијание во секојдневниот живот. Истовремено присутните во преполнетиот Завод и музеј донираа книги кои ...

Read More »