Home / Tag Archives: Пиварница

Tag Archives: Пиварница

Битолската пиварница (повторно) во стечај

                             Од пред извесно време  во битолската пиварница повеќе не се произведува битолско пиво.           По барање на доверителите против Пиварницата е поведена стечајна постапка.           За време на неодамнешната посета на битолската Пиварница таму не затекнавме  никој.           ...

Read More »