Don't Miss
Home / Tag Archives: планирање

Tag Archives: планирање

Во Новаци се одржа втората буџетска форумска сесија

Во просториите на Младинскиот културен центар во Новаци се одржа втората форумска сесија за Буџетскиот форум, која беше посветена на расходите кои се составен дел на општинскиот буџет. До крајот на оваа година ќе се одржи уште една трета форумска ...

Read More »

“Кромберг и Шуберт“ ќе гради нова фабрика во Битола!?

Германската компанија “Кромберг и Шуберт“ најавила дека сериозно размислува до постојната фабрика, на земјиштето што веќе одамна го има купено, да изгради нова фабрика. Ова наводно му било деновиве соопштено на локалната самоуправа. Со изградбата на новата фабрика, според планирањата ...

Read More »