Home / Tag Archives: политизација

Tag Archives: политизација

Талески: Паднаа маските на Здружението “За нив се работи“

На денешната прес-конференција , градоначалникот на Битола, Владимир Талески ги коментираше барањата на Здружението “За нас се работи“ за негова оставка.   -Слично како што Јуда за триесет сребреници сакаше од срце да го предаде Исус, овојпат Здружението “За нив ...

Read More »