Home / Tag Archives: полов

Tag Archives: полов

Битолчанец извршил полов напад врз малолетни деца

Битолчанецот Д.Т. на возарст од 58 години е осомничен дека извршил полов напад врз две малолетни деца. Според СВР Битола лицето Д.Т. (58) од Битола, во периодот од 20.01.2015 година до 19.02.2015 година во Битола во повеќе наврати вршел полов ...

Read More »