Don't Miss
Home / Tag Archives: Порта џез

Tag Archives: Порта џез

Битола го одбележува Светскиот ден на џезот со концерт на Сашо Поповски-Трио

Меѓународниот ден на џезот, 30 април, во Битола денеска ќе биде одбележан со концерт на Сашо Поповски Трио, културен настан што ќе го организираат Младински културен центар – Битола и “Порта Џез“, со што градот под Пелистер по четврт пат ...

Read More »