Home / Tag Archives: посветеност

Tag Archives: посветеност

Рекс Тилерсон:Поддршка за владините политики

Соединетите Американски Држави се горди што се пријател и стратешки партнер на Македонија и веќе 26 години работиме заедно за поддршка на аспирациите на Македонија за влез во ЕУ и НАТО, се вели во честитката од aмериканскиот државен секретар Рекс ...

Read More »