Home / Tag Archives: потпретседател

Tag Archives: потпретседател

Кежаровски избран за потпретседател на ЗНМ

Управниот одбор на Здружението на новинарите на Македонија на последната седница  едногласно го избра за потпретседател на ЗНМ новинарот Томислав Кежаровски. Кежаровски на последното Собрание, кое се одржа кон почетокот на декември мината година, беше избран за член на Управениот ...

Read More »