Home / Македонија / Кежаровски избран за потпретседател на ЗНМ

Кежаровски избран за потпретседател на ЗНМ

Управниот одбор на Здружението на новинарите на Македонија на последната седница  едногласно го избра за потпретседател на ЗНМ новинарот Томислав Кежаровски.

Кежаровски на последното Собрание, кое се одржа кон почетокот на декември мината година, беше избран за член на Управениот одбор на ЗНМ.
Томислав Кежаровски пред апсењето беше новинар на “ Нова Македонија “.

 

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*