Home / Tag Archives: прартеник

Tag Archives: прартеник

Слободан Најдовски секретар на општина Битола!?

Екс пратеникот и едно време потпретседател на Собранието на Македонија Слободан Најдовски и официјлано е избран за секретар на општина Битола. Според информации на порталот на Битолски весник Најдовски бил избор на градоначалничката Наташа Петровска, која се определи на местото ...

Read More »