Home / Uncategorized / Слободан Најдовски секретар на општина Битола!?

Слободан Најдовски секретар на општина Битола!?

Екс пратеникот и едно време потпретседател на Собранието на Македонија Слободан Најдовски и официјлано е избран за секретар на општина Битола.

Според информации на порталот на Битолски весник Најдовски бил избор на градоначалничката Наташа Петровска, која се определи на местото на Сободан Бончановски да го назначи Слободан Најдовски за нов секретар.

Слободна Најдовски е искусен политичар, кој во три мандати беше пратеник во Собранието,  а извесно време  бепше и потпретседател на парламентот. Тој беше и директор на ЈП Пазари Битола.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*