Home / Tag Archives: пратенички групим Деловник

Tag Archives: пратенички групим Деловник

ВМРО со формирање пратенички групи ќе ја блокира работата на парламентот

Формирањето на 10 пратенички групи од ВМРО – ДПМНЕ ќе ја блокира работата на парламентот, бидејќи во еден ден можат да побараат дури 10 часа пауза. Спикерот Талат Џафери вели дека одлуката на ВМРО ДПМНЕ за формирање на 10 пратенички ...

Read More »