Home / Tag Archives: прекршоци

Tag Archives: прекршоци

СВР Битола:При контрола на 1794 возила, констатирани 441 прекршоци

Во текот на изминатата седмица (15.06.-21.06.2015година) од страна на полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола,при сообраќајни контроли се контролирани вкупно 1794 возила,при што се констатирани 441 прекршоци и тоа: Во 30-случаи е констатирано присуство на алкохол кај возачите, ...

Read More »

СВР Битола: Oд 1.754 сообраќајни контроли, констатирани 327 прекршоци

Во текот на изминатата седмица Секторот за внатрешни работи-Битола изврши сообраќајни контроли на вкупно 1.754 возила, при што констатирани се 327 прекршоци. Од СВР-Битола посочуваат дека и понатаму најчести се сообраќајните прекршоци во кои возачите ја пречекоруваат дозволената брзина и тоа во 105 ...

Read More »

СВР Битола: При сообраќајни контроли на 1680 возила, констатирани се 422 прекршоци

Во текот на изминатата седмица (13-19.10.2014 година) од страна на полициски службеници од СВР- Битола, при сообраќајни контроли се контролирани вкупно 1680 возила, при што се констатирани 422 прекршоци и тоа: – Во 12 случаи е констатирано присуство на алкохол ...

Read More »