Home / Tag Archives: презентиран

Tag Archives: презентиран

Проектот “Купи куќа, купи стан“ пробуди голем интерес кај битолчани

Министерството за финансии вчера во Битола ги презентираше условите и начинот за аплицирање за субвенционирани станбени кредити во рамките проектот „Купи куќа, купи стан”. Според Ана Николова, претставник на Министерството за финансии, станува збор за проект кој им овозможува на ...

Read More »