Don't Miss
Home / Tag Archives: приговори

Tag Archives: приговори

ДИК ја продолжи расправата по приговорите

Започна седницата на ДИК на која денеска ќе се расправа по преостанатите приговори на партиите БЕСА и СДСМ од гласањето на предвремените парламентарни избори на 11 декември. Седницата која беше закажана за точно на пладне доцнеше околу два часа. ДИК ...

Read More »

ДИК: Седницата по приговорите ќе се одржи утре

Државната изборна комисија соопшти дека седницата за расправање и одлучување по приговорите од подносителите на листи на кандидати за пратеници ќе се одржи во текот на утрешниот ден, 15 декември. – За точното време на одржување на седницата ДИК навремено ...

Read More »