Home / Tag Archives: пријавување

Tag Archives: пријавување

Граѓаните утре можат да пријават повреда на избирачкото право во канцелариите на омбдусманот

Во канцеларијата на Народниот правобранител утре на денот на одржување на предвремените парламентарни избори во периодот од 7 до 19 часот ќе функционира беслатната телефонска линија 0800-54321 на која граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право. ...

Read More »

Во Могила започна пријавувањето на штетите од поплавите

Известувањето  од Општина Могила го пренесуваме во целост: Општина Могила ги известува граѓаните дека започна пријавувањето на штетите од настанатите поплави и истото ќе се спроведува во следните десет дена. Граѓаните кои ќе пријавуваат штети со себе да понесат лична ...

Read More »