Home / Uncategorized / Во Могила започна пријавувањето на штетите од поплавите

Во Могила започна пријавувањето на штетите од поплавите

Известувањето  од Општина Могила го пренесуваме во целост:

Општина Могила ги известува граѓаните дека започна пријавувањето на штетите од настанатите поплави и истото ќе се спроведува во следните десет дена.

Граѓаните кои ќе пријавуваат штети со себе да понесат лична карта, трансакциона сметка и имотен лист од оштетените објекти или земјоделски површини.

 

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*