Don't Miss
Home / Tag Archives: протестен

Tag Archives: протестен

Протест на Здружението за чист воздух во Битола

Неколку стотини членови, поддржувачи и граѓани на Битола, вечерва, во организација на Здружението “За нас се работи“ одржаа пред општинската зграда мирен протест.   Иако, беше најавувано масовно учество на протестот од неколку илјади битолчани, сепак, вечерва, на протестниот марш ...

Read More »

Здружението за чист воздух во Битола најави масовни протести за в сабота

Здружението “ За нас се работи “, кое веќе подолго време во Битола се залага за чист воздух во градот, незадоволни од односот на локалната самоуправа и нејзиниот игнорантски однос за решавање на овој проблем, најави масовни протести за в ...

Read More »