Don't Miss
Home / Tag Archives: прпблеми

Tag Archives: прпблеми

Владата ќе ги раздолжува општините

Првата работа што ќе ја направиме како централна власт е веднаш да интервенираме финансиски да ги стабилизираме општините, најави лидерот на СДСМ Зоран Заев од митингот во Демир Капија. – Јас знам дека сите општини во Македонија должат 382 милиони ...

Read More »