Don't Miss
Home / Tag Archives: Рампи

Tag Archives: Рампи

Пристапни рампи од ФОД за ОУ “ Климент Охридски “

                    По повод 30 години од започнувањето со работа на ОУ “Св. Климент Охридски” Битола, ни претставува чест да најавиме низа активности со кои ќе го одбележиме овој наш јубилеј.         Денеска сакаме да промовираме една новина во нашето ...

Read More »