Home / Tag Archives: реплики

Tag Archives: реплики

ВМРО ДПМНЕ во одбрана на Марко Зврлевски

Поради малиот број на пратеници на собраниската седница, на кој не се присутни 30-тина пратеници, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски побара точката за разрешување на Државнот јавен обвинител, Марко Зврлевски да биде трганата од дневен ред. „Дури и да се ...

Read More »