Home / Tag Archives: Рикер

Tag Archives: Рикер

Рикер и градоначалничката Петровска разговараа за актуелните состојби во Битола и државата

          Денес во прва официјална  посета на Битола  престојуваше висока делегација од САД и амбасадата на САД , предводена од  Филип Рикер, вршител на должност помошник државен секретар на САД за Европа и Евроазија, како и   амбасадорката на САД во ...

Read More »

Филип Рикер во Битола

Денеска во работна посета на Битола ке прстојува омошникот државен секретар на САД, Филип Рикер. Тој за време на денешната посета на Битола ке има средба со градоначалничката Наташа Петровска,со која ке се задржи во разговор. Филип Ркер ке биде ...

Read More »