Home / Tag Archives: рози

Tag Archives: рози

Битола утре домакин на празникот на мимозите

Битола годинава ќе биде домаќин на караванот на 51-виот празник на мимозите, кој го организира Општина Хергег Нови, од Црна Гора. Дефилето на градска музика и мажоретки од Херцег Нови, ќе се одржи утре, со почеток во 12 часот, а ...

Read More »