Home / Tag Archives: сам

Tag Archives: сам

Кољо сам се пријави во Шутка

Никола Митревски -Кољо, еден од обвините за насилството што се случи на 27 април, во Собранието, вчера  сам се пријави во истражниот затвор Скопје. Кољо неколку месеци беше во бегство, а неговото самоволно пријавување во затворот следува откако беше поднесен ...

Read More »