Home / Uncategorized / Кољо сам се пријави во Шутка

Кољо сам се пријави во Шутка

Никола Митревски -Кољо, еден од обвините за насилството што се случи на 27 април, во Собранието, вчера  сам се пријави во истражниот затвор Скопје.

Кољо неколку месеци беше во бегство, а неговото самоволно пријавување во затворот следува откако беше поднесен обвинителниот акт за случајот во Кривичниот суд.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*