Home / Tag Archives: санка

Tag Archives: санка

За љубителите на скијањето Стрежево набави ски санка

ЈП „Стрежево”-Битола, кое стопанисува со ски-центар „Ниже Поле”, e подготвенo за новата скијачка сезона, а за љубителите на скијањето набавена е и ски санка. Според генералниот директор на ЈП „Стрежево”-Битола, Методија Граматковски, ивестирањето во ски центарот е во функција на ...

Read More »