Home / Tag Archives: Сашо Огененовски

Tag Archives: Сашо Огененовски

Судењето на актерот Сашко Огненовски стартува од почеток

Судењето на познатиот битолски актер и екс- директор на битолскиот Народен театар Сашко Огненовски, кој со неправосилна судска  пресуда на Основниот суд во Битола беше осуден на казна  затвор во траење  од  2 години за измама,   почна  од почеток. ...

Read More »