Don't Miss
Home / Tag Archives: Саздова

Tag Archives: Саздова

Промоција на творештвото на Винка Саздова

НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола и Издавачкиот центар ТРИ среда на 5 декември со почеток во 12 часот во Салата за промоции  ќе го промовираат творештвото на  една од најпопуларните македонски авторки, Винка Саздова. На оваа прва средба на ...

Read More »