Home / Tag Archives: седу

Tag Archives: седу

Есенско чистење на Општина Карпош

Традиционално, како и секоја година, Општина Карпош, освен пролетно  спроведува и  есенско чистење. Во соработка со Јавното претпријатие „ Комунална хигиена“, од Градот Скопје, екипи на локалната самоуправа и тим  од градското претпријатие  денеска ги чистеа урбаните заедници Карпош 1 ...

Read More »