Home / Tag Archives: СЕЕМ

Tag Archives: СЕЕМ

Ќе се формира мрежа за справување со говорот на омраза

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), со поддршка од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, денеска иницира формирање мрежа за справување со говорот на омраза во медиумите. На денешната средба во хотел “Мериот” во Скопје присуствуваа претставници на професионалните ...

Read More »