Home / Tag Archives: шатори

Tag Archives: шатори

Активисти и граѓани ќе кампуваат пред Влада

На протестот учествуваа илјадници граѓани, а планирано е дел од нив да останат да спијат пред Влада и во континуитет да го продолжат протестот. По говорите, активисти извадија шатори, душеци, ќебиња за останатиот дел од протестот, да кампуваат пред Влада. ...

Read More »