Home / Македонија / Активисти и граѓани ќе кампуваат пред Влада

Активисти и граѓани ќе кампуваат пред Влада

На протестот учествуваа илјадници граѓани, а планирано е дел од нив да останат да спијат пред Влада и во континуитет да го продолжат протестот.

17052015205749_01 (1) 17052015205817_03 (1)

По говорите, активисти извадија шатори, душеци, ќебиња за останатиот дел од протестот, да кампуваат пред Влада.

 

Извор: Нова Македонија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*