Don't Miss
Home / Tag Archives: Шипковица

Tag Archives: Шипковица

Талески ја ескивира комеморацијата битката за Битола

На денешната комеморација на француските гробиштан а изненадување на организаторите како и присутните  не се појави градоначалникот на Битола, Владимир Талески. Тоа што е интересно  е дека денеска на  комеморацијата, по повод 100 години од Битката за Битола не присуствуваше ...

Read More »