Don't Miss
Home / Tag Archives: штабови

Tag Archives: штабови

Студентите од Битола се дистанцираа(т)од политичките партии

Студентите на битолскиот универзитет “ Св. Климент Охридски “ кој деновиве го слави својот патрон празник,  синоќа со плакати и транспарент,  со кои ги облепија седиштата  на  двете најголеми политички партии  ВМРО- ДПМНЕ  и на  СДСМ,  се дистанцираа од инволвирањето ...

Read More »