Home / Tag Archives: сили

Tag Archives: сили

Хоспитализираните припадници на безбедносните сили се во стабилна состојба

Министерството за здравство соопшти дека сите хоспитализирани припадници на безбедносните сили на Република Македонија, што се наоѓаат на Хируршките клиники во Скопје, се во стабилна здравствена состојба. Во моментов, на Хируршките клиники во Скопје, згрижени се 20 пациенти и сите ...

Read More »

УМС на ВМРО-ДПМНЕ во Битола: Младите се на потег!

Унијата на млади сили од Битола денес одржа панел дискусија во старата сала на Советот на општината. На истата збор зедоа претходните претседатели на УМС-Битола Илче Димовски, Пеце Милевски, Јовица Богоев, актуелниот претседател на УМС-Битола Бојан Димовски и претседателот на ...

Read More »