Don't Miss
Home / Политика / УМС на ВМРО-ДПМНЕ во Битола: Младите се на потег!

УМС на ВМРО-ДПМНЕ во Битола: Младите се на потег!

Унијата на млади сили од Битола денес одржа панел дискусија во старата сала на Советот на општината.

На истата збор зедоа претходните претседатели на УМС-Битола Илче Димовски, Пеце Милевски, Јовица Богоев, актуелниот претседател на УМС-Битола Бојан Димовски и претседателот на ОК Битола Борче Димитровски.

На панел дискусијата присуствуваа 250-300 членови на младината на владејачката партија.

Настанот се водеше под мотото „Младите на потег“. Се дискутираше за позитивните политики на Владата кои ги тангираат младите лица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*