Don't Miss
Home / Tag Archives: силни

Tag Archives: силни

Серија силни земјотреси ги вознемирија битолчани

Вечерва, после 18 часот и триесет минути, серија земјотреси ја потресоа Битола. Земјотресите ги вознемирија битолчани, особено тие коишто живеат во станбените згради кои ги напуштија своите домови. И покрај врнежливото време, поголем број од нив се пред влезовите на ...

Read More »