Don't Miss
Home / Tag Archives: синдикати

Tag Archives: синдикати

Нов мандат за Живко Митревски

Денеска, во хотелот “Горица“ во Охрид, д-р Живко Митревски повторно е избран за претседател на Сојузот на синдикатите на Македонија. Сите присутни 98 делегати колку што присуствуваа на Конгресот, едногласно гласаа д-р Живко Митревски да биде на чело на Сојузот ...

Read More »