Don't Miss
Home / Tag Archives: Сју Рајдер

Tag Archives: Сју Рајдер

Пензионерот од Старскиот дом ја прележа пандемијата

                             Старецот од Старскиот дом “ Сју Рајдер “ во Битола, кој беше позитивен од коронавирусот, оздраве и денеска ја напушти Клиничката болница во Битола.           Според информациите од домот за стари лица “ Сју Рајдер “ Битола, штитеникот ...

Read More »

Негативни резултатите на “цимерите “ на пензионерот од домот “ Сју Рајдер “ во Битола

           Од Центарот за јавно здравје во Битола информираат дека по направнеите тестирања во старскиот дом “ Сју Рајдер“  негативни се резултатите на ковид 19 на лицата кои биле во иста соба со заболениот 85-годишен пациент кој бил заразен од ...

Read More »

Осветено црквичето во Старскиот дом “Сју Рајдер“

На свечен начин во дворот на јавната општинска установа “Сју Рајдер“ Битола беше осветена црквичето “Св Ѓорѓи“ лоцирано во дворот на Домот. Црквичето е реновирано и адаптирано од страна на битолчанка која е донатор на средствата, и нејзината желба е ...

Read More »