Home / Tag Archives: славје

Tag Archives: славје

На два дена пред пречекот на Новата 2017 година: Изборите завршија, време е за (новогодишно) славје

Со прегласувањето во избирачкото место 2011 во Теарце, конечно, и официјално завршија предвремените парламентарни избори. Познати се и изборните резултати. И покрај победата на СДСМ во Теарце, победник на изборите е владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ, која освои 51 пратенички мандат. На ...

Read More »