Don't Miss
Home / Tag Archives: Смоки

Tag Archives: Смоки

Почина Смоки

На 81 година по тешка и сериозна болест во Белград, почина српската актерска легенда Љубиша Самарџиќ. Тој во декември минатата година итно беше примен во болница, каде што беше извршена тешка операција на мозокот. Потоа беше на домашно лекување третман, ...

Read More »