Don't Miss
Home / Tag Archives: собирање потписи

Tag Archives: собирање потписи

Денес почнува собирањето потписи за изборите

Денес почнува собирањето потписи за кандидатите за градоначалници и советници кои имаат намера да се кандидираат на престојните локални избори. Досега во Битола својата кандидатура за градоначалници и советнички листи ја најавија двајца  кандидати:Кирче Ташков, екс советник во Советот и ...

Read More »