Don't Miss
Home / Tag Archives: Солстис

Tag Archives: Солстис

Музичко уживање на традиционалниот “Солстис“

Светскиот ден на музиката и 21 јуни кој воедно го означува првиот ден на летото, во Битола се одбележа со традиционалната манифестација „Солстис- празник на музиката”. Организатори на културниот настан во Битола, кој се одвиваше на седум локации на најамбиенталниот ...

Read More »