Home / Tag Archives: Совенија

Tag Archives: Совенија

Амбасадорот на Словенија во посета на Битола

Денеска во Битола се одржува бизнис средба на стопанственици од Македонија и Словенија. Предмалку, амбасадорот на Словенија во Република Македонија, Бранко Раковец оствари средба со градоначалникот на Битола, д-р Владимир Талески. -Во Битола се одржува промоцијата на словенечката економија за ...

Read More »