Home / Tag Archives: советување

Tag Archives: советување

Советување и поддршка на мали бизниси преку ЕБОР

Денеска во Битола се одржа презентација на тема: Можности за советување и поддршка на мали бизниси преку Европската банка за обнова и развој. На настанот учествуваа претставници од ЕБОР, од бизнис секторот, граѓанскиот сектор итн. Пред присутните беа презентирани досегашните ...

Read More »