Home / Tag Archives: спасување

Tag Archives: спасување

Продолжува спасувачката драма на рударите во Зеница

Спасуачката драма во Зеница продолжува. Во рудникот за јаглен Распоточје крај Зеница, БиХ, екипата за спасување и технички тимови со натчовечки напор се обидуваат да ги пробијат последните затрупани дваесет метри јамски простор кој ги дели од 34 затрупани рудари, ...

Read More »